//cdncn.goodao.net/yfml-abrasives/2222.jpg
//cdncn.goodao.net/yfml-abrasives/yufa19.jpg
//cdncn.goodao.net/yfml-abrasives/98481766.jpg

Tentang Kami

Kéngingkeun ayeuna perusahaan urang

Zhengzhou YUFA Abrasives Group Co., Ltd.. didirikan dina bulan Agustus 1987, kantor pusatna aya di Kacamatan Shangjie, Kota Zhengzhou, Propinsi Henan. Tempatna di pedalaman dataran Tengah, kalayan lokasi anu unggul, transportasi anu merenah sareng sumber anu beunghar. YUFA parantos ngarah kamampuan R&D di pasar, sareng lima pusat R&D sareng tilu basis produksi (Henan YUFA Abrasives Co., Ltd., Zhengzhou YUFA High-tech Materials Co., Ltd., Zhengzhou YUFA Fine Keramik Technology Co., Ltd.) , nyayogikeun produk seri alumina berkualitas tinggi kanggo nasabah top dina bidang alat kasar sareng alat abrasif, bahan suhu luhur ..

Tambih deui
  • Kamampuh R&D Kuat

    Tim Téknis anu Berpengetahuan, Bekerjasama sareng 6 lembaga panilitian ilmiah, ngiringan rupa-rupa bakat téknis pikeun ngajantenkeun inovasi.

  • Kualitas Tinggi & stabil

    24 jam non-stop smelting sareng calining pikeun mastikeun stabilitas kualitas. Kontrol sacara ketat kualitas produk tina produksi dugi ka produk réngsé.

  • Kapasitas Produksi anu kuat

    Dilengkepan perlengkapan produksi anu maju, kaluaran taunanna dugi ka 250.000 ton.

  • Rupa-rupa Kustomisasi Produk

    Kalayan pangalaman langkung ti 30 taun sareng alat-alat canggih, sagala rupa produk alumina didukung.

panasproduk

wartosinpormasi

  • Bubuk Granulasi Keramik ...

    Apr-06-2021

    Alumina bubuk granulated keramik mangrupikeun jinis partikel bola anu disaring ku perusahaan urang nganggo alat impor, bahan baku bermutu tinggi sareng ...

  • Pancegahan pikeun panggunaan sareng utama ...

    Apr-06-2021

    Jinis corundum abrasive anu paling umum dina industri anu kasar nyaéta alumina sekar bodas. Éta mangrupikeun bahan baku anu tiasa dianggo dina industri ...

  • YUFA Badé Hadiran Anu ka-30 Annive ...

    Mar-13-2021

    Forum Pangembangan Industri Refraktori Peringatan 30th tina Asosiasi (Babak Kadua) bakal diayakeun ku The Association of China Refractories ...

maca deui

UrangRakan

  • 222
  • 2.-Allied-Mineral-Products,-Inc
  • 4
  • 3.-Washington-Mills-North-Grafton,-Inc
  • 111
  • 5
  • 6