head_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Ti saprak didirikeun taun 1987, YUFA Group parantos ngawangun basis produksi ageung skala sareng luasna langkung ti 193,000 méter pasagi, kalayan kaluaran taunan dugi ka 25,000 ton. Taat kana sumanget kapinteran langkung ti 30 taun, kami komitmen kana panilitian sareng pamekaran produk séri alumina kualitas luhur. Produk utami nyaéta fund corundum bodas, fuel aluminium-magnesium spinel, fased padet corundum, fused tunggal kristal corundum, sareng α-alumina dikalsinasi.

Ngaliwatan saluran pamasaran online sareng offline, produk YUFA Group diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, Jérman, Koréa Kidul, Jepang, Turki, Pakistan, sareng India jst.

3

Kauntungan parusahaan

+

Pangalaman 30+ Taun

Ahli bahan alumina di sakuriling anjeun, jaminan kualitas, anu bakal méréskeun masalah abrasives, bahan réfraktif sareng aspek sanés pikeun anjeun.

ton

3 DASAR PRODUKSI

Kaluaran ageung, produk tiasa ngarobih numutkeun kabutuhan pelanggan. Kalayan kapasitas produksi taunan 250,000 ton.

+

LAYANAN KASESELANAN Kuat

8 séri, langkung ti 300 produk, ngadukung kustomisasi tina sababaraha spésifikasi sareng modél pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Tim P&P PROFESIONAL

5 pusat R&D, hubungan kerjasama sareng unit panilitian ilmiah, sapertos Shanghai Institute of Keramik, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, sareng sajabana Inovasi sareng kualitas mangrupikeun tujuan tetep urang.

+

PERALATAN maju

17 tungku ngadalikeun digital sacara otomatis otomatis, 2 tungku rotary, 1 tungku terowongan sareng 1 tungku piring push, 2 menara prilling tekanan, 2 desulfurisasi sareng alat-alat denitrasi.

%

PAMASTIAN KUALITAS

Laju paspor produksi 100%, laju lulus pabrik 100%. Kontrol sacara ketat kualitasna ti bahan baku dugi ka produk réngsé. Henteu ngan ukur pikeun mastikeun kualitasna, tapi ogé pikeun mastikeun stabilitas kualitas.

Kunjungan Pelanggan

YUFA Group ngahaturkeun nuhun pisan ka palanggan énggal sareng lami pikeun sumping ka pabrik pikeun komunikasi sareng diajar. Konsumén ngenalkeun produk ti YUFA sareng ngaraos gaya & sumanget YUFA. YUFA Ngahasilkeun produk anu langkung saé sareng jasa anu saé pikeun pangrojong pelanggan. Sareng YUFA leres-leres bakal janten pasangan anu dipercaya pikeun palanggan.

customer visit (12)
customer visit (13)
customer visit (22)
customer visit (24)
customer visit (11)
customer-visit-(25)

Paméran Paméran

Unggal taun YUFA bakal ilubiung dina sababaraha paméran anu aya hubunganana sareng industri ti jero negeri sareng luar negeri, aktip diajar sareng silih tukeur sababaraha inpormasi produk, ningkatkeun kualitas sareng téknologi produk kami, sareng ngarep-ngarep kerjasama sareng langkung seueur palanggan ti sakumna dunya, sareng ngarepkeun pikeun nyayogikeun produk anu saé sareng jasa anu saé pikeun palanggan.

exhibition-show-(2)
exhibition-show-(1)
exhibition-show-(3)
exhibition-show-(14)
exhibition-show-(10)
exhibition-show-(11)