head_banner

Nilai Merek

Nilai Merek

25 Taun, Pasar Global

Dina taun 1996, YUFA mimiti nganggo mérek "YUSHEN", éta salawasna nyandak kualitas luhur salaku patokan, ngahasilkeun rupa-rupa bubuk alumina kalayan panilitian sareng pamekaran propésional. Saatos 25 taun pamekaran sareng manajemén, produk mérek "YUSHEN" dijual ogé di langkung ti 40 nagara di dunya. Éta parantos kéngingkeun hak impor sareng ékspor Cina di 1999, sareng parantos janten perusahaan berkembang anu terkenal di daérah Asia-Pasipik, ogé ngagaduhan reputasi anu tangtu di pasar internasional sapertos Jepang, Koréa Kidul, Jérman, jst.

logo

Simbol Kualitas, Jaminan Kualitas

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas, YUFA Group ngadopsi tungku diaméter ageung 6m kanggo peleburan kontinyu 24 jam. Éta henteu pernah bersantai standar dina waktos sareng suhu ngendalikeun peleburan, keukeuh ngahasilkeun produk kualitas luhur, sareng menang pangakuan pasar dina persaingan kalayan kualitas produk anu stabil.

Jalma Tanpa Kami, Jalma Kagungan Urang Langkung Hadé

"YUSEHN" merk "natrium rendah, natrium mikro, kapadetan ageung tinggi" sareng jinis sanés produk corundum bodas anu parah parantos dipastikeun ku pasar, sareng tiasa ngahasilkeun abrasives corundum bodas khusus anu disaluyukeun sareng dirobih numutkeun kabutuhan pelanggan. Ti saprak 2008, "YUSHEN" merk abrasives corundum bodas (F4-F220, P12-P220) sareng bubuk alumina bodas (F230-F1200, P240-P2500) teras-terasan dipeunteun salaku "produk terkenal di industri kasar Cina".