head_banner

Dikandung α-Alumina

  • Low-Sodium Calcined Alumina (HA) Series Coarse Powder

    Bubuk Kasar Aluminium Kalsium Natrium Rendah (HA)

    YUFA Group parantos ngainvestasikeun seueur panalitian téknis dina industri alumina natrium rendah.

    Kami parantos ngembangkeun téknologi natrium rendah anu maju sacara internasional salaku réspon kana kabutuhan pasar alumina natrium rendah, anu sacara efektif sadar kana kustomisasi.

     Fitur

    1. Eusi Na2O tiasa kirang ti 0,01%

    2. Cocog pikeun sagala rupa aplikasi produk

  • Low Sodium Calcined Alumina (CA) Series for Ceramics

    Rangkaian Alumina Kalsium Sodium Rendah (CA) pikeun Keramik

    Grup YUFA tiasa ngahasilkeun sababaraha séri alumina keramik anu cocog pikeun casting casting mati panas, mencét isostatik, atanapi mencét garing sareng prosés ngabentuk anu sanés.

    Fitur

    1. Sodium Rendah, anu tiasa dihandap 0,1%.

    2. Alumina Kasucian Tinggi

    3. Ukuran kristal tiasa disaluyukeun

  • Calcined Alumina (RA) Series for Refractory Materials

    Calcined Alumina (RA) Series pikeun Bahan Refractory

    YUFA Group parantos ngembangkeun alumina anu dikalsinasi tahan performa tinggi dumasar kana langkung ti 30 taun pangalaman produksi.

    Bahan baku référstasi alumina anu dikalsinasi dihasilkeun ngalangkungan panggunaan téknologi produksi ekslusif sareng kompor tungku tungku sareng peralatan kiln terowongan laris di langkung ti 40 pasar luar negeri.

    Fitur

    1. Kalayan kapadetan ageung, ngirangan panggunaan cai tina réfraktor anu teu dibentuk

    2. Kristal aslina ukuranana leutik, ngagaduhan kagiatan sinter anu unggul sareng stabilitas volume

    3. Ngurangan atanapi ngagentos jumlah bubuk ultra-rupa sanésna sareng ningkatkeun sipat mékanis suhu luhur tina réfraktor

  • Calcined Alumina (PA) Series for Polishing

    Kalkulasi Alumina (PA) séri kanggo Poles

    Alumina alumunium anu dikalsinasi dihasilkeun pikeun ukuran anu béda-béda dumasar kana kabutuhan konsumén. Séri 
    1. Rangkaian polesan rupa: Kristal aslina kirang ti 1 μm 2. séri polishing sedeng 3. Husus pikeun ngagosok lilin ungu anu kasar
  • Calcined Alumina (FA) Series for Heat Conduction

    Calcined Alumina (FA) Series pikeun Panas Konduksi

    Alumina ngagaduhan kaunggulan konduksi panas sareng insulasi, sareng tiasa dianggo salaku pangisi konduktif sacara termal pikeun nyiapkeun lem insulasi anu konduktif sacara termal, lem pot sareng bahan polimér sanés.

    Alumina konduktif sacara termal mangrupikeun kristal bubuk bodas dihasilkeun dina kaayaan suhu anu luhur. Aya seueur bubuk kristal. Alumina anu dianggo pikeun konduktivitas termal kalebet alumina bunder, alumina kuasi-bola, sareng alumina komposit.

    Fitur

    1. Sebaran ukuran partikel anu wajar, tingkat keusikan tinggi, viskositas rendah sareng campuran fluiditas anu saé tiasa didapet

    2. konduktivitas termal tinggi, dibandingkeun sareng silikon kristalin, konduktivitas termal tina campuran anu luhur

    3. Tingkat abrasi anu handap: penampilanana buleud, sareng lecet tina adun sareng kapang anu ngawangun alit

    4. Eusi najis sapertos natrium sareng klorin alit pisan, sareng ngagaduhan résistansi uap listrik anu saé

  • Low-Sodium Calcined Alumina (SA) Series for Special Glasses

    Rangkaian Alumina Kalsium Sodium Rendah (SA) pikeun Kacamata Khusus

    Α-Alumina Grup YUFA nganggo prosés anu dikalsinasi unik sareng ngagaduhan ciri purity luhur, eusi Fe2O3 anu handap. Éta bahan baku utami pikeun substrat kaca LCD sareng gelas panutup aluminium tinggi.

    Fitur:

    1. Kasucian luhur & kokotor ultra-handap.

    2. Laju konversi fase alfa tinggi.

  • Ceramic Granulation Powder (GA) Series for Alumina Ceramics

    Seramik Granulation Powder (GA) Series pikeun Alumina Keramik

    YUFA Group milih alumina purity anu luhur sareng ukuran partikel anu cocog, anu ngagunakeun tekanan atanapi metode semprot sentrifugal pikeun ngahasilkeun 92, 95, 99, 99.5 sareng spésip bubuk granulasi anu sanés. Éta cocog pikeun mencét garing, stamping gancang, mencét isostatik sareng prosés sanés.

    Fitur

    1. hawa ngabentuk keramik low

    2. Konsistensi bubuk anu saé

    3. Kapadetan tinggi, henteu aya pori-pori dina ngabentuk keramik

     

  • Alumina Ceramic Products

    Produk Keramik Alumina

    YUFA Group ogé ngahususkeun kana produksi insulator keramik busi, tabung porsélin, igniters sumur minyak sareng produk sanésna. Ngagunakeun tekanan isostatik, suhu luhur disayogikeun janten keramik. Éta tiasa ngahasilkeun sababaraha busi, tabung keramik sareng produk sanés anu panjangna kirang ti 150 mm.

    Fitur

    1. Kapadetan tinggi

    2. kakuatan tinggi

    3. résistansi listrik anu saé

    4. konsistensi ukuran anu saé