head_banner

Seramik Granulation Powder (GA) Series pikeun Alumina Keramik

Seramik Granulation Powder (GA) Series pikeun Alumina Keramik

YUFA Group milih alumina purity anu luhur sareng ukuran partikel anu cocog, anu ngagunakeun tekanan atanapi metode semprot sentrifugal pikeun ngahasilkeun 92, 95, 99, 99.5 sareng spésip bubuk granulasi anu sanés. Éta cocog pikeun mencét garing, stamping gancang, mencét isostatik sareng prosés sanés.

Fitur

1. hawa ngabentuk keramik low

2. Konsistensi bubuk anu saé

3. Kapadetan tinggi, henteu aya pori-pori dina ngabentuk keramik

 


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

ap (2)
ap (1)
Seri No./Fitur YF-997 YF-99D YF-99T YF-95D YF-95S
Eusi Alumina ≥99% ≥99% ≥99% ≥95% ≥95%
Ukuran Partikel Asli (μm 1.0-1.5 1.2-1.8 1.2-1.8 ~ 3 ~ 3
Densitas Témbong (g / cm3) ≥1.1 ≥1.05 ≥1.05 ≥1.15 ≥1.15
Dénsitas keramik (g / cm3) ≥3.90 ≥3.87 ≥3.87 ≥3.70 ≥3.70
Suhu Pembakaran Keramik 1680 ℃ -1750 ℃ 1680 ℃ -1750 ℃ 1680 ℃ -1750 ℃ 1680 1680
Nyusut tina Keramik 1.21 1.21 1.21 1.17−1.18 1.17−1.18
Warna Panampilan Koneng Koneng Koneng Bodas Bodas
Uap bubuk Granulated ≤0,3% ≤0,3% ≤0,3% ≤0,3% ≤0,3%
Widang Aplikasi Pikeun nyieun 997 alumina keramik Pikeun nyieun 99 alumina keramik Ngadamel 95 alumina keramik, cocog pikeun mencét isostatik sareng mencét garing Ngadamel 96 alumina keramik, cocog pikeun dipencét garing
Grup YUFA ngajamin yén perusahaan bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya pengadaan pelanggan, nyingkat siklus pengadaan,
nyaimbangkeun kualitas produk, ningkatkeun kapuasan pelanggan, sareng ngahontal kaayaan win-win.
Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun, naha anjeun pelanggan balik atanapi anu énggal. Mudah-mudahan anjeun mendakan naon anu anjeun pikahoyong di dieu, upami henteu, mangga langsung waé ngahubungi kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami