head_banner

Budaya Perusahaan

GROUP YUFA

Konsép Pangwangunan: Sanés janten top 500, janten 500 taun

YUFA taat kana jalur kualitas luhur sareng high-end, ngalangkungan paningkatan sareng inovasi anu teras-terasan, ningkatkeun daya saing inti, nguatkeun merek perusahaan, narékahan pikeun kasampurnaan, sareng ngudag kasampurnaan.

Nilai Inti: Kajujuran, Integritas, Kasatiaan, Syukur

Roh Perusahaan: Pragmatik, Inovasi, Pangwangunan sareng Win-win

Tanggung jawab Perusahaan: Ngabantosan padamel na tumuh; Ngawula ka konsumén sapinuh haté; Nengetan perlindungan lingkungan; Aktip balik deui ka masarakat

Kawijakan Kualitas: 100% laju pas produksi; Laju lulus pabrik 100%; Kualitas mangrupakeun karakter urang

Konsép jasa: Unggal bisnis mangrupikeun industri jasa; Sadayana mangrupikeun palayan; Nengetan unggal jéntré pikeun ningkatkeun kapuasan palanggan

Misi perusahaan: Fokus kana bisnis alumina, diajar téknologi keramik, nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa propésional