head_banner

Riwayat Perusahaan

Zhengzhou YUFA Abrasives Group Co., Ltd.. didirikan dina bulan Agustus 1987, kantor pusatna aya di Kacamatan Shangjie, Kota Zhengzhou, Propinsi Henan. Tempatna di pedalaman dataran Tengah, kalayan lokasi anu unggul, transportasi anu merenah sareng sumber anu beunghar. YUFA parantos ngarah kamampuan R&D di pasar, kalayan lima pusat R&D sareng tilu basis produksi (Henan YUFA Abrasives Co., Ltd., Zhengzhou YUFA High-tech Materials Co., Ltd., Zhengzhou YUFA Fine Keramik Technology Co., Ltd.) , nyayogikeun produk séri alumina kualitas luhur pikeun palanggan luhur dina bidang alat kasar sareng alat abrasif, bahan suhu luhur, keramik alumina, lapisan anti karat, kaca LED, pangisi listrik, grinding sareng polesan, bahan konduktif termal sareng seueur bidang sanés.

Produk utama kalebet alumina campuran bodas kapadetan tinggi, alumina campuran natrium bodas low-density, alumina sekar padet, monocrystalline alumina abrasive, spinnes magnesia-aluminium, α-alumina anu dikalsinasi, bubuk granulasi alumina, keramik alumina sareng langkung ti 300 ragam dina dalapan séri. Perusahaan ngagaduhan 15 tungku kontrol digital otomatis otomatis, dua tanaga rotasi, hiji tanur terowongan sareng hiji tungku pelat push kalayan kapasitas produksi 250,000 ton.

history

Anak perusahaan munggaran Pabrik Roda Grinding Shangjie didirikeun sareng mimiti ngolah alumina campuran coklat.

history

YUFA mimiti ngolah keusik ukuran alumina sekar bodas keusik, keusik grit sareng bubuk halus.

history

Zhengzhou YUFA Abrasive Co., Ltd. didirikeun di Xingyang City, Propinsi Henan, ngalangkungan legana 18, 667 méter pasagi.

history

Peleburan WFA sareng tungku kerang dipasang kana produksi, produk "YUSHEN" mimiti asup ka pasar domestik.

history

Tungku tilas alumina campuran bodas anyar diwangun, kéngingkeun "hak impor sareng ékspor" sareng laboratorium anu diakui sacara nasional didirikeun.

history

Zhengzhou YUFA High-Tech Material Co., Ltd. didirikeun. 20000 méter pasagi lahan ngawangun garis pamrosésan ngadamel pasir

history

YUFA mimiti ngahasilkeun keusik anu tahan pakean.

history

YUFA ilubiung dina nyusun standar alumina bodas campuran China. Ngadegkeun Zhengzhou YUFA Bahan Keramik Husus Co., Ltd.

history

Kilang terowongan anu munggaran réngsé sareng dioperasikeun.

history

Bubuk alumina sekar diciptakeun bodas dipeunteun salaku produk teknologi tinggi. Ngadegkeun YUFA Pusat Bahan P&P Anyar

history

Bahan Keramik Husus YUFA diganti nami Zhengzhou YUFA Fine Ceramics Technology Co., Ltd., pabrik anyar didamel.

history

Zhengzhou rupa téknologi keramik rékayasa didirikeun; dua patén penemuan diala.

history

Tutuwuhan anyar diwangun di Zona Pangwangunan Ruzhou, Henan kalayan nami YUFA Abrasives Co., Ltd.

history

Hiji menara prilling tekanan sareng hiji menara prilling centrifugal kalayan kapasitas évaporasi 200 kg / jam dilebetkeun kana produksi.

history

YUFA meunang gelar perusahaan teknologi tinggi nasional; Dina taun anu sami, garis produksi kiln push hole kiln genep garis produksi diterapkeun.

history

YUFA ngarengsekeun transformasi émisi anu paling handap & émisi anu henteu teratur pikeun sadaya tungku, dipeunteun salaku perusahaan Kelas A.

history

"Pusat Téknologi Oksidén Oksidén Oksigén Henan" didirikeun, kiln puteran kadua kalayan kapasitas 20.000 ton diwangun.