head_banner

Penghormatan Perusahaan

cy
YUFA Honors

YUFA mangrupikeun unit wakil ketua tina Asosiasi Abrasives Tiongkok, unit anggota anu maju dina Komite Téknisisasi Standardisasi Nasional Abrasives, anu nampi seueur gelar kahormatan. Di sagigireun éta, YUFA Group tanggel waler pikeun nyusun sareng ngarévisi standar nasional énggal pikeun abrasives alumina sekar bodas di GB / T2479-2008 sareng GB / T2479-2018.

1998

YUFA dingaranan "100 markas ékspor perusahaan kota di Propinsi Henan"

2001

Produk YUFA's fuse alumina bodas dipeunteun salaku "Produk Terkenal sareng Cemerlang Henan Township Enterprises" sareng YUFA dipasihan gelar "Quality Trustworthy Unit"

2001

YUFA meunang gelar "Unit Démonstrasi pikeun Kualitas sareng Kiridit"

2006

YUFA meunang sertipikat rating kiridit AAA sacara berturut-turut meunang gelar "Top Ten Fused Alumina Manufacturer in the Abrasives Industry in China"

2008 

YUFA dilélér gelar "Advanced Member Unit of the Fourth National Abrasives Standards Committee"; ti saprak 2008, produk perusahaan ngahiji alumina bodas parantos teras-terasan dipeunteun salaku "Produk Terkenal Industri Abrasives Cina"; pusat téknis perusahaan parantos diaku salaku "Henan Provincial Enterprise Technology Center"

2008-2021

 Produk perusahaan campuran alumina bodas parantos teras-terasan dipeunteun salaku "produk terkenal di industri kasar Cina"; Satuan anggota anu maju tina Komite Téknisisasi Standardisasi Nasional Abrasives

2009 

YUFA meunang gelar "Advanced Unit of New Economic Organisation and New Social Organisation"

2010 

YUFA dilélérkeun sapuluh perusahaan ékspor top dina industri kasar nasional

2011 

YUFA dilélér gelar "Henan Propinsi Refractory unggulan Perusahaan", "Propinsi Henan Top Sapuluh Téknologi Kalolobaan Inovatif Anjog Perusahaan", Henan Propinsi Téhnologi Inovasi Perusahaan unggulan

2012 

YUFA meunang gelar "Top Ten National Abrasives National Expor Enterprises", pemasok bahan baku unggulan Cabang Abrasives Coated of China Machine Tool Association Association 

2013

 YUFA meunang gelar "Panyekel Élmu Bahan Baku Cabang Abrasives Dilapis Cina Asosiasi Industri Alat Mesin"; Pusat Téknik Téknik Keramik Rupa Zhengzhou; Sapuluh Perusahaan Corundum Top dina Industri Abrasives sareng Abrasives di Cina 

2014 

YUFA dilélérkeun "Perusahaan Cemerlang dina Inovasi Kualitas sareng Téhnologi Propinsi Henan", janten anggota grup tina Asosiasi Industri Réfraktori Cina

2015-2020 

YUFA dipeunteun salaku "Perusahaan Pangsaéna dina Industri Abrasif Nasional (Top 20)"

2017 

YUFA diaku salaku perusahaan téknologi luhur di Propinsi Henan, 100 unit demonstrasi manajemén integritas luhur Provinsi Henan, "bubuk Alumina pikeun substrat kaca éléktronik" meunang Juara 2017 Anu Henteu katingali Bahan Bubuk "

2018 

Satuan Démonstrasi Kualitas sareng Integritas Propinsi Henan

2019 

Wakil-Ketua Unit ka-9 Komite Profesional Keramik Khusus Jiangsu Silicate Society, sareng anggota Pangkalan Téknologi Standar Nasional (Zhengzhou Luoyang Xinxiang) Téhnologi Refractory Téhnologi Standar Refractory Téhnologi di 2019 

2017-2020 

Perusahaan téknologi luhur di Propinsi Henan 

2018-2021 

Produk YUFA urang campuran alumina bodas meunang ngahargaan "Emas Award ti Bahan Kalima Aluminium-Silikon Bahan Refractory Expo"

2019-2021 

UKM Élmu Henan sareng Teknologi

2018-2021 

Perusahaan Réfraktori anu saé di Propinsi Henan