head_banner

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naha urang milih produk perusahaan anjeun?

YUFA diwangun taun 1987, langkung ti 30 taun pangalaman. Kami gaduh kamampuan R&D ngarah di pasar, sareng lima pusat R&D sareng tilu basis produksi, 17 tungku peleburan kadali digital otomatis otomatis, 2 tanaga rotasi, 1 kilogram terowongan sareng 1 tungku pelat push, kalayan kapasitas produksi 250,000 ton.

2. Anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

YUFA saleresna mangrupikeun pabrik, éta sanés ngan ukur tiasa nyayogikeun produk anu saé kalayan harga anu pangsaéna, tapi ogé tiasa nawiskeun jasa pre-sale anu pangsaéna sareng saatos jasa.

3. Naon jenis produk anjeun tiasa nawiskeun?

Produk utama kami kalebet alumina campuran bodas kapadetan tinggi, rendah natrium alumina sekar bodas, alumina sekering padet, corundum kristal tunggal, spinel alumina-magnesia, α-alumina, bubuk granulasi alumina, keramik alumina sareng langkung ti 300 variétas dina dalapan séri.

Sareng kami nyayogikeun produk séri alumina kualitas luhur pikeun konsumén luhur dina sababaraha bidang, sapertos abrasives, temperaturematerial tinggi, keramik alumina, lapisan anti korosi, kaca LED, pangisi listrik, grinding sareng polishing, sareng bahan conductive thermally.

4.Can perusahaan anjeun nyayogikeun conto atanapi urang tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

Tangtosna, kami nyayogikeun conto gratis, sareng anjeun wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang iraha waé.

5. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Umumna éta 3-5 dinten upami barangna di bekel. atanapi éta 15-20 dinten upami barang na henteu di stock, éta numutkeun kuantitas.

6. Naon istilah pangiriman anjeun?

EXW, FOB Tianjin atanapi pamundut nasabah sanés