head_banner

Fused Alumina Magnesia Spinel

Fused Alumina Magnesia Spinel

Fused Alumina Magnesia Spinel mangrupikeun jinis éngkat bahan réfraksi sintétis purity tinggi didamel tina alumina sareng magnesia lampu-purity purity tinggi salaku bahan baku utama dina tungku tilas listrik saatos dilebur dina suhu luhur langkung ti 2000 ℃ teras tiis.

Fitur

1. Kapadetan ageung

2. Résistansi érosi anu kuat

3. résistansi korosi tinggi

4. résistansi slag saé sareng stabilitas seismik


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

image (1)
ap (2)

1. Éta sacara umum dianggo pikeun ngetrisi & baja, semén sareng industri kiln industri, jsb

2. Éta biasana dipaké pikeun ngahasilkeun bata alumina-magnesia kelas tinggi, kastil alumina-magnesia kinerja tinggi, nozel ngageser, bata sendok, bata luhur pikeun tungku perapian terbuka jsb.

3. Éta bahan idéal pikeun ngagentos réfraktor magnesia-Chrome. Salaku tambahan, éta dipaké dina produk réfraktif, bagian prefabrikasi, sareng bahan réfraktur anu henteu dibentuk.

Grit sareng bubuk halus

0,1-0 mm, 0,2-0 mm, 0,5-0 mm, 1-0 mm, 1-0,5 mm, 3-1 mm, 5-3 mm, 8-5 mm, 10-5 mm, 25-10 mm, 100 bolong, 200 bolong, 325 bolong ......

Spesifikasina sanés sayogi nalika dipénta.

Kauntungan produk

1. Larapna produksi tungku listrik tungku arc canggih ningkatkeun suhu peleburan sareng tiasa ngajaga produksi suhu luhur anu konstan, sahingga ningkatkeun kualitas putaran aluminium-magnesium.

2. Numutkeun ka kabutuhan anu béda pikeun palanggan pikeun eusi magnésium, sagala rupa produk anu cocog dihasilkeun. Minuhan sarat kustomisasi pelanggan.

3. Ngagunakeun téknologi produksi canggih sareng téknologi rumus, eusi kekotor dina produk langkung handap.

4. Éta tiasa ningkatkeun résistansi shock termal bahan sareng tiasa disayogikeun ku kapasitas anti stripping anu saé.

5. Éta sacara épéktip tiasa ningkatkeun résistansi slag sareng tahan shock shock termal tina produk tahan api sareng henteu réfraktori.

Prosés lebur

Tilting tungku - Transfert - Cool Down - Barmac Crusher & Sorting - Pembuatan Keusik - Gudang

QC

Pikeun spinel aluminium magnésium, komposisi kimia Al2O3, MgO, SiO2, Fe2O3, CaO Moisture, LOI kedah diuji, sareng eusi Al2O3 sareng MgO kedah di luhur 98%.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

MA-72

MA-75

MA-78

MA-85

Al2O3%

70 - 74

74 - 77

77 - 82

82 - 87

MgO%

24 - 28

21 - 24

16 - 21

11 - 16

SiO2%

0.4

0.4

0.4

0.4

Fe2O3%

0,25

0,25

0,25

0,25

Porositas Tétéla %

5

3

3

3

Kapadetan Massal g / cm3

3.3

3.3

3.3

3.3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.