head_banner

Fused Alumina Magnesia Spinel

  • Fused Alumina Magnesia Spinel

    Fused Alumina Magnesia Spinel

    Fused Alumina Magnesia Spinel mangrupikeun jinis éngkat bahan réfraksi sintétis purity tinggi didamel tina alumina sareng magnesia lampu-purity purity tinggi salaku bahan baku utama dina tungku tilas listrik saatos dilebur dina suhu luhur langkung ti 2000 ℃ teras tiis.

    Fitur

    1. Kapadetan ageung

    2. Résistansi érosi anu kuat

    3. résistansi korosi tinggi

    4. résistansi slag saé sareng stabilitas seismik