head_banner

Fused Padet Corundum

Fused Padet Corundum

Fund corundum padet mangrupikeun jinis éngkat bahan réfractory purity tinggi dibentuk ku ngagunakeun alumina purity tinggi sareng agén pangirangan dina babandingan anu tangtu, peleburan tungku busur listrik sareng didinginkan. Fase kristal utama nyaéta α-Al2O3 sareng warna na kulawu hampang.

Fitur

1. Kapadetan ageung sareng porositasna handap pisan

2. Résistansi maké anu hadé

3. résistansi slag saé dina suhu hign

4. stabilitas volume tinggi

5. résistansi shock shock termal


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

image (1)
Refractory Brick

Corundum padet anu sekering mangrupikeun salah sahiji bahan baku pilihan kahiji pikeun ngahasilkeun bahan tahan api anu teu dibentuk sareng bentukna tinggi.

1. Éta seueur dianggo dina industri sapertos baja, semén, keramik, petrokimia, sareng sajabana.

2. Éta bahan baku utami pikeun ngadamel tungku ledakan tungku beusi palung, tuang tuang, bahan ramming, preforms sareng bahan réfractory anu teu dibentuk.

3. Éta mangrupikeun bahan baku anu idéal pikeun sababaraha produk bentuk sapertos tilu buah casting kontinyu, bata aire, bata blok nozel, sareng sajabana.

4. Éta ogé bahan anu saé pikeun nyieun nozel panjang ngadamel waja, skateboard sareng macem-macem bata corundum.

Grit sareng bubuk halus

0,1-0 mm, 0,2-0 mm, 0,5-0 mm, 1-0 mm, 1-0,5 mm, 3-1 mm, 5-3 mm, 8-5 mm, 10-5 mm, 25-10 mm, 100 bolong, 200 bolong, 325 bolong ......

Spesifikasina sanés sayogi nalika dipénta.

Kauntungan produk

1. Pilih alumina industri bermutu, anu murni luhur, najis rendah. Kualitas kontrol YUFA tina bahan baku.

2. Alumina padet anu dipasang gaduh titik lebur anu luhur sareng kapadetan volume tinggi, anu lebur dina suhu luhur sareng suhu konstan dina tungku lebur lééh listrik anu maju.

Prosés lebur

Tilting tungku - Transfert - Cool Down - Barmac Crusher & Sorting - Pembuatan Keusik - Gudang

QC

Pikeun corundum padet anu nyampur, komposisi kimia Al2O3, SiO2, Fe2O3, K2O, Na2O kedah diuji, ogé strick pisan ku inspeksi kapadetan massal.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Grit> 0,1mm

Nilai Khas

Bubuk Rupa

0,1mm

Nilai Khas

Al2O3%

99.2

99.6

99

99.4

SiO2%

0,5

0.4

0,7

0,5

Fe2O3%

0,1

0,03

0,1

0,05

TiO2%

0,1

0,05

0,1

0,05

CaO%

MgO%

Na2O%

C%

0,08

0,12

0,1

Porositas tétéla %

2

0,8

2

0,8

Kapadetan Massal g / cm3

3.9

3.93

Leres Kapadetan g / cm3

3.96

3,99

3.96

3.98


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.