head_banner

Fused Padet Corundum

  • Fused Dense Corundum

    Fused Padet Corundum

    Fund corundum padet mangrupikeun jinis éngkat bahan réfractory purity tinggi dibentuk ku ngagunakeun alumina purity tinggi sareng agén pangirangan dina babandingan anu tangtu, peleburan tungku busur listrik sareng didinginkan. Fase kristal utama nyaéta α-Al2O3 sareng warna na kulawu hampang.

    Fitur

    1. Kapadetan ageung sareng porositasna handap pisan

    2. Résistansi maké anu hadé

    3. résistansi slag saé dina suhu hign

    4. stabilitas volume tinggi

    5. résistansi shock shock termal