head_banner

Monocrystalline Fused Alumina

Monocrystalline Fused Alumina

Monocrystalline fused alumina, lebur dina suhu luhur ku prosés khusus, mangrupikeun bahan grinding kelas luhur. Partikel anu kasar nyaéta bodas-bodas.

Fitur sareng Kauntungan:

1. sodium rendah, handap 0,2%

2. karasa luhur

3. kateguhan luhur

4. Kapadetan massal luhur sareng résistansi maké anu luhur

5. Bahan abrasif luhur-tungtung

6. kristal Leutik, henteu gampang ngaruksak workpiece


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

单晶 用途3
单晶 用途

1. Éta biasana dianggo pikeun ngadamel alat motong sareng grinding anu maju.

2. Éta cocog pikeun grinding-kateguhan luhur, bahan karasa-luhur sapertos-vanadium-speed tinggi baja, stainless steel austenit, sareng alloy titanium.

3.It digunakeun pikeun ngagiling garing sareng ngagiling anu gampang didéformasi sareng diduruk.

4. Éta cocog pikeun sagala rupa alat anu kasar sapertos résin, keramik, lapisan, sareng sajabana

5. Éta tiasa dianggo pikeun nyetak suhu beungkeutan agén tinggi, sareng moal luntur saatos nyaring suhu luhur.

Pefa F

F24, F30, F36, F40, F46, F54, F60, F80, F90, F100, F120, F150

Spesifikasina sanés sayogi nalika dipénta.

Prosés lebur

Tilting tungku - Transfert - Cool Down - Barmac Crusher & Sorting - Pembuatan Keusik - Gudang

QC

Pikeun monocrytalline fused alumina, komposisi kimia Al2O3, SiO2, Fe2O3, K2O, Na2O kedah diuji, ogé strick pisan ku inspeksi kapadetan massal.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Al2O3 % ≥

Na2O% ≤

SiO2 % ≤

Fe2O3 % ≤

Corundum Kristal Tunggal

99

0,2

0,5

0,1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.