head_banner

Monocrystalline Fused Alumina

  • Monocrystalline Fused Alumina

    Monocrystalline Fused Alumina

    Monocrystalline fused alumina, lebur dina suhu luhur ku prosés khusus, mangrupikeun bahan grinding kelas luhur. Partikel anu kasar nyaéta bodas-bodas.

    Fitur sareng Kauntungan:

    1. sodium rendah, handap 0,2%

    2. karasa luhur

    3. kateguhan luhur

    4. Kapadetan massal luhur sareng résistansi maké anu luhur

    5. Bahan abrasif luhur-tungtung

    6. kristal Leutik, henteu gampang ngaruksak workpiece