head_banner

Warta

Jinis corundum abrasive anu paling umum dina industri anu kasar nyaéta bodas alumina ngahiji. Éta mangrupikeun konsumsi anu teu tiasa diperyogikeun dina prosés industri. Cuaca parantos lembab. Kumaha urang nyandak ukuran tahan cai sareng perawatan bodasalumina ngahiji? Ieu mangrupikeun penjelasan ringkes khusus:

1. kinerja unggulan: White fused alumina tiasa dianggo pikeun polishing sareng grinding, stainless steel, baja gancang sareng logam sanés; sareng tiasa ogé dianggo pikeun sandblasting, pabrik roda grinding, jsb; Éta ogé seueur dianggo dina sagala rupa keramik sapertos casting presisi, baja tahan api, réfraktor kimia, 95 porselen listrik, porselen hiasan sareng porselen pikeun kahirupan sadidinten; ogé industri téknologi luhur sapertos industri militér sareng éléktronika. Héséna alumina sekar bodas rada luhur tibatan corundum coklat. Éta ngagaduhan kateguhan anu rada handap, kasucian tinggi, ngasah diri, kamampuan grinding anu kuat, ngahasilkeun panas anu handap, épisiensi tinggi, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi suhu luhur, sareng stabilitas termal anu saé.

2. Curing waterproof: White alumina ngahiji abrasives, kaasup bodas alumina ngahiji bubuk, bodas alumina ngahiji keusik, sareng sajabana, sadayana didamel ku peleburan suhu luhur, anu ngagaduhan kaunggulan anu hébat dibandingkeun sareng produk anu kasar anu sanés. Éta kedah janten tahan cai sareng tahan beueus nalika dianggo, neundeun sareng ngaropea sadidinten. Supados urang tiasa nganggo langkung saé.

3. Éta tiasa dihindari: agén pelindung nyayogikeun panyalindungan pinuh ka bodas alumina ngahiji pikeun ciri anu béda, sapertos nembus uap, noda, noda minyak, sareng sajabana, sareng ogé nyegah uyah mineral tina dibawa kaluar tina batu, nyababkeun kembang bodas atanapi noda karat. Bodas corundum nyaéta anu paling rawan némbongan sareng sesah dicegahna nyaéta noda cai. Dina kaayaan normal, noda cai tiasa dileupaskeun dina jangka waktu anu tangtu, tapi noda cai teu tiasa diimbangi dina kaayaan baseuh sareng hujan jangka panjang. Nalika disimpen sapanjang taun, obyék anu aya patri bakal mangaruhan kana corundum bodas, sareng ngan ukur infarksi tina batu batu anu tiasa direngsekeun.

WHITE FUSED ALUMINUM OXIDE BLOCK


Waktos Post: Apr-06-2021