head_banner

Warta

Bubuk granulasi keramik Alumina mangrupikeun jinis partikel bola anu disaring ku perusahaan urang nganggo alat impor, bahan baku bermutu tinggi sareng formula. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos kakuatan tinggi, permukaan anu jelas tina porselen anu dipecat, suhu némbakan rendah, porositas rendah, porselen padet , gampang demoulding sareng pasipatan anu hadé,

Spésifikasi utama:

Modél (modél): JR-NL105Z

Ngaran (produk): Alumina bubuk granulasi keramik

Penampilan (penampilan): partikel bola bodas

Diaméter (ukuran): 45-50um

Kasucian (kasucian): 99%

Suhu seuneu (℃): 1400-1750

Kapadetan seuneu (g / cm3): 3.3-3.9

Kinerja produk:

Résistansi nganggo, résistansi asam sareng alkali, résistansi korosi, résistansi tabrakan

Daérah aplikasi:

1. Kayaning segel cingir, piring gesekan, tabung vakum, substrat éléktronik

2. Keramik struktural, keramik éléktronik, bio-keramik, bahan réfrakter

3. Lapisan pabrik bola, bantalan keramik, cutter keramik

 

Prosés adaptasi:

Pencét garing gancang, pencét isostatik, casting paéh panas, suntikan, panyemprot

 

Ingetan:

Disegel sareng disimpen dina tempat anu tiis, garing sareng berventilasi saé.

ceramic granulation powder


Waktos Post: Apr-06-2021