head_banner

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • YUFA Will Attend The 30th Anniversary Refractory Industry Development Forum of the Association

    YUFA Badé Ngiringan Forum Pangembangan Industri Réfraktori 30-an Asosiasi

    Forum Pangembangan Industri Refractory Anniversary 30th tina Asosiasi (Babak Kadua) bakal diayakeun ku The Association of China Refractories Industry (ACRI) dina 31 Maret-2 April 2021 di Luoyang, propinsi Henan. Salami konférénsi éta, urang bakal marios pamekaran tina industri réfraktor dina ...
    Maca deui
  • YUFA’s Vision For The Future

    Visi YUFA Pikeun Hareup

    Salajengna, YUFA ngarencanakeun ngawangun dua tungku tilas listrik (pabrik Ruzhou), anu tiasa ningkatkeun kapasitas produksi corundum ku 20.000 ton; Zhengzhou YUFA Fine Ceramics Technology Co., Ltd. ngarencanakeun pikeun nambihan lini produksi kiln anyar pikeun ningkatkeun kapasitas alumina anu dikalsinasi ku 20.000 ton. Hartosna ...
    Maca deui
  • 2021 National Refractory Materials Academic Exchange Conference

    2021 Konperénsi Pertukaran Akademis Nasional Konférénsi

    Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd. ilubiung dina hosting "2021 National Refractory Materials Academic Exchange Conference" Hal ieu direncanakeun diayakeun di Chongqing dina 10-13 Méi 2021. Dina awal Taun Anyar 2021, Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd., salaku o ...
    Maca deui
  • YUFA’s Persistence And Guarantee Of Quality

    Kegigihan sareng jaminan kualitas YUFA

    Produk anu saé asalna tina kontrol kualitas anu ketat. Grup YUFA ngutamakeun penting pisan pikeun kontrol kualitas produk dina sagala aspek. YUFA gaduh sistem pamariksaan kualitas lengkep sareng ketat. YUFA parantos ngarumuskeun indikator pabrik anu saluyu pikeun palanggan anu béda sareng produk anu béda sareng strik ...
    Maca deui
  • The 13th Shanghai International Advanced Ceramics Exhibition

    Pameran Keramik Internasional Shanghai anu ka-13

    Zhengzhou YUFA Fine Ceramics Technology Co., Ltd. diondang ku International Advanced Ceramics Organisation pikeun ilubiung dina Pameran Keramik Advanced Shanghai International 13th ti 12 Agustus dugi ka 14 Agustus. Pupuhu perusahaan, Tuan Zhang, sacara pribadi sumping kana situs éta, kuring ...
    Maca deui
  • COVID-19 Protection

    Parlindungan covid-19

    Ngalawan coronavirus, YUFA mastikeun nuturkeun sarat pencegahan COVID-19 nasional sareng peraturan anu aya hubunganana pikeun mastikeun kasalametan padamel. Pikeun mastikeun padamelan produksi normal, tindakan manajemén anu sistematis dilaksanakeun pikeun aktip ngaréspon tantangan virus. Perusahaan kami parantos nyandak ...
    Maca deui
  • YUFA’s Corporate Responsibility And Social Responsibility

    Tanggung jawab Perusahaan YUFA Sareng Tanggung Jawab Sosial

    Alumina sekar bodas kagolong kana produk industri dasar Cina. Salaku "waos industri", éta seueur dianggo dina abrasives, bahan réfraktif, bahan keramik, bahan kimia éléktronik, grinding sareng polishing, casting casting, bahan wangunan, minyak bumi, aerospace, militér sareng ...
    Maca deui
  • YUFA Abrasives Group Continues To Conduct Product Research And Development

    Grup YUFA Abrasives Terus Ngalaksanakeun Panilitian sareng Pangembangan Produk

    Zhengzhou YUFA Abrasives Group Co., Ltd. nangkep paménta, ngajaga pasar, sareng ngagaduhan kawani pikeun ngabaru sareng aktip ngajalajah dina jalan panilitian sareng pamekaran produk énggal. Butuh langkung ti lima taun pikeun ngembangkeun téknologi panyabutan natrium prosés éléktrofusi dewasa. Ngaliwatan ...
    Maca deui