head_banner

Warta Industri

Warta Industri

  • 2021 National Refractory Materials Academic Exchange Conference

    2021 Konperénsi Pertukaran Akademis Nasional Konférénsi

    Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd. ilubiung dina hosting "2021 National Refractory Materials Academic Exchange Conference" Hal ieu direncanakeun diayakeun di Chongqing dina 10-13 Méi 2021. Dina awal Taun Anyar 2021, Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd., salaku o ...
    Maca deui
  • COVID-19 Protection

    Parlindungan covid-19

    Ngalawan coronavirus, YUFA mastikeun nuturkeun sarat pencegahan COVID-19 nasional sareng peraturan anu aya hubunganana pikeun mastikeun kasalametan padamel. Pikeun mastikeun padamelan produksi normal, tindakan manajemén anu sistematis dilaksanakeun pikeun aktip ngaréspon tantangan virus. Perusahaan kami parantos nyandak ...
    Maca deui