head_banner

Bengkel Produksi & Lini Produksi

Bengkel Produksi & Lini Produksi

YUFA ngagaduhan tilu basis produksi, puluhan bengkel produksi peleburan sareng kalsinasi, sareng langkung ti 20 lini pengolahan. Dilengkepan ku rupa-rupa mesin CNC canggih sareng gas limbah, fasilitas ngumpulkeun lebu.

Tina bahan baku dugi ka produksi, éta parantos ngalangkungan sababaraha jalur produksi sapertos ngolah, ngaremuk, ngagiling, inspeksi sareng transportasi. Ayeuna, seuseueurna prosés produksi parantos otomatis pikeun mastikeun stabilitas kualitas produk.

Lebur Karya

MELTING WORKS TILTING FURNACE
WHITE FUSED ALUMINA TILTING FURNACE TRANSFER WORK
TILTING FURNACE WFA

Cool Down Area

WHITE FUSED ALUMINA COOL DOWN CE
WHITE FUSED ALUMINA COOL DOWN AREA
WHITE FUSED ALUMINA BARMAC CRUSH

Ngadamel Keusik

SAND MAKING WORKSHOP
WFA SAND MAKING
SAND MAKING PRODUCTION LINE

Calcined Works

CALCINED WORKS ROTARY KILN
CALCINED WORKS TUNNEL KILN 2
SHUTTLE KILN

Lokakarya Keramik

ceramic workshop
ceramic isostatistic pressure prossess
six-hole push plate kiln

Gudang

WAREHOUSE
warehouse (6)
warehouse (1)

Ngepak

1MT BIG BAG
PACKING
PACKING 2

Lingkungan Pabrik