head_banner

Panilitian & Pangwangunan

5 Lembaga Panilitian Utama

1. Shanghai Institute of Silicon Research, Akademi Élmu Cina

2. Pusat Teknologi Téknik Oksigén Mikrorystalline Henan

3. Henan Enterprise Technology Center

4. Pusat Téknik Téknik Keramik Rupa Zhengzhou

5. Pusat Téknik Téhnik Bubuk Zhengzhou Oksida

Aya rohangan analisis kimia, rohangan uji kinerja fisik, laboratorium prosés sareng laboratorium aplikasi. Sistem panilitian sareng pamekaran kalayan sababaraha ciri alumina diwangun sareng alat sareng metode anu lengkep.

Perangkat Pangujian Terpadu Sunda

1. Mikroskop Éléktron Éléktronik Jepang

2. Jérman Sympatec Laser Particle Sizer

3. permukaan-speed spésifik khusus na aperture analisa

4. mesin bending spiral keramik

5. 1700 ℃ keramik uji témbakan tungku listrik

6. Méter kapadetan otomatis

Germany Sinpatec Laser Particle Sizer
Japan Electronic Scanning Electron Microscope (2)
High-speed specific surface and aperture analyzer (1)
R&D
R&D.jpg3
R&D.jpg2

6 Unit Panilitian Ilmiah Utama

1. Institut Keramik Shanghai, Akademi Élmu Cina
2.Luoyang Refractory Research Institute of Sinosteel
3. Lembaga Panilitian Cina Abrasives sareng Grinding
4. Sakola Téknik Bahan, Universitas Téhnologi Henan
5. Lembaga Panilitian Shanghai Baosteel
6. Universitas Xxixiang

Kolaborasi dina bidang ieu ngarahkeun pamekaran industri sareng nyayogikeun dukungan téknologi anu kuat pikeun pamekaran berkelanjutan YUFA Group.

Shanghai Institute of Ceramics, Chinese Academy of Sciences
Luoyang Refractory Research Institute of Sinosteel
China Abrasives and Grinding Research Institute
School of Materials Engineering, Henan University of Technology
Shanghai Baosteel Research Institute
Xinxiang University

Kontrol Kualitas

YUFA salawasna negeskeun yén sadaya produk ngan tiasa dijual saatos ngalaksanakeun pamariksaan kualitas. YUFA gaduh laboratorium pamariksaan kualitas propésional nyalira sareng tanaga pamariksaan kualitas. Ti bahan baku lebet pabrik, tungku peleburan, produk bérés awal, ngaréndos, dugi ka produk akhir akhir ninggalkeun pabrik, YUFA ngalakukeun pamariksaan dumasar kana dosis anu béda sareng digabungkeun sareng standar inspeksi perusahaan anu cocog. Jumlah minimum pamariksaan nyaéta 10 kali, sareng maksimal tiasa langkung ti 40 pamariksaan.

Angkatant

Jumlah Sampel 

<0,5

6

> 0,5-1

8

> 1-3

12

> 3-10

20

> 10-20

40

Catetan: nalika angkatan langkung ti 20 ton, samplingna dilakukeun sacara angkatan.

Produk di luar pabrik kedah diperiksa numutkeun standar. Upami sadaya barang nyumponan sarat téknis, sakumpulan produk mumpuni. Salami pengawasan kualitas sareng pamariksaan, produk anu diperiksa dibagi kana rentang ukuran partikel anu béda. Pilih acak ukuran partikel pikeun sampling ti aranjeunna.

testing (1)
testing (8)
testing (6)
testing (2)
testing (5)
testing (4)