head_banner

Acara Tim

White Fused Alumina Meeting
YUFA Team
3
student-of-Henan-University-of-Technology-visit-YUFA

YUFA ngagaduhan langkung ti 300 anggota, kalebet kantor umum manajer, kantor, departemen keuangan, departemen suplai, departemen penjualan, departemen riset sareng pamekaran, departemén inspeksi kualitas, departemén téknologi produksi, bengkel produksi sareng departemén sanés. Masing-masing departemen perusahaan ngagaduhan divisi kuli anu jelas, YUFA ngatur perusahaan saluyu sareng peraturan perusahaan. Saatos langkung ti 30 taun pangembangan, YUFA parantos ngempelkeun kabeungharan pangalaman sareng operasi anu tetep sareng konsep bisnis anu maju, tingkat manajemén anu langkung luhur sareng kauntungan anu langkung saé.

YUFA parantos lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001-2015 sareng sertifikasi sistem lingkungan ISO14001-2015. Manajemén sistematis mawa efisiensi anu langkung luhur pikeun perusahaan sareng kualitas layanan anu langkung saé pikeun palanggan.

Salaku unit pamaréntahan Henan Refractories Association, YUFA parantos ngahijikeun hubungan kerjasama sareng Universitas Téknologi Henan sareng seueur universitas anu sanés, nyusun mahasiswa anu sumping ka perusahaan pikeun magang unggal taun. Karyawan perusahaan ayeuna utamina anom sareng ngagaduhan kawéntar ku élmu propésional, ngawangun suasana kerjasama sareng gotong royong.