head_banner

WFA pikeun Abrasives

WFA pikeun Abrasives

Alumina sekar bodas mangrupikeun bahan baku abrasif kelas tinggi, didamel tina bubuk alumina industri anu saé saatos dilebur dina suhu luhur di luhur 2200 ℃ dina tungku tilas listrik teras didinginkan. Fase kristal utama na nyaéta α-Al2O3, sareng warnana bodas.

Salaku bahan baku penting dina industri anu kasar, bubuk alumina oksida bodas gaduh ciri unik sareng kagunaan anu euyeub

Fitur

1. Henteu mangaruhan warna bagian olahan

2. Saatos keusik, permukaan bodas sareng tanpa kokotor, teu kedah diberesihan rumit;

3. Jumlah Fe2O3 leutik pisan

4. Laju ngolah gancang sareng ningkatkeun kualitasna.

5. Léngkah pickling pikeun miceun kokotor.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

ap (2)
ap (3)

1. Éta bisa dipaké pikeun konsolidasi sareng palapis abrasives, keusik tahan tahan lanté, keusik roller roller keramik, keusik ledakan baseuh atanapi garing.

2. Éta tiasa dianggo pikeun grinding super-presisi sareng polesan dina industri kristal sareng éléktronika.

3. Éta cocog pikeun ngolah baja anu atos, baja campuran, baja gancang, baja karbon tinggi sareng bahan sanés kalayan teu karasa sareng kakuatan tarik anu luhur.

4. Éta ogé tiasa dianggo salaku média kontak, insulator sareng keusik casting casting.

Ukuran sisikian sareng Bubuk Mikro

PEFA F

F 12, F24, F30, F36, F40, F46, F54, F60, F80, F100, F120, F150, F180, F220

F240, F280, F320, F360, F400, F500, F600, F800, F1000, F1200

 

PEFA P

P24, P30, P36, P40, P50, P60, P80, P100, P120, P150, P180, P220

P240, P280, P320, P360, P400, P500, P600, P800, P1000, P1200, P1500, P2000, P2500, P3000

 

JIS

JIS240, JIS280, JIS320, JIS360, JIS400, JIS500, JIS600, JIS700, JIS800, JIS1000, JIS1200, JIS1500, JIS2000, JIS2500, JIS3000, JIS4000, JIS6000, JIS8000

Spesifikasina sanés sayogi nalika dipénta. Natrium rendah, mikro natrium WFA duanana sayogi.

 

Gandum PEFA F & Bubuk Mikro: Komposisi Kimia Sareng Standar Komposisi Ukuran Partikel 

Kauntungan produk

1. sodium rendah sareng natrium mikro WFA tiasa disayogikeun. Na2O tina natrium mikro WFA urang kirang ti 0,1%, tiasa janten dua 0.
Kabersihan 2.High, kuat adhesion, karasa luhur jeung kakuatan motong kuat, bodas tiasa dumasar kana kabutuhan konsumén.
3. Kapadetan massal tinggi sareng pasir tahan-tahan transparan anu luhur tiasa disayogikeun. Kristalna langkung buleud tibatan WFA ngagiling bal normal.
4. Rupa-rupa spésifikasi tiasa didukung, sareng kapadetan ageung tiasa disaluyukeun numutkeun paménta konsumén.

Komposisi Kimia 

Komposisi Kimia

Na2O%

Al2O3%

SiO2%

Fe2O3%

Obyék magnét%

 

Biasa

0.3

99.4

0,1

0,05

0,001

Sodium Mikro

0,06

99.7

0,1

0,03

0,001

F12 - F220 Komposisi Ukuran Partikel

 Nyirian Ukuran Gandum

Ultra Kasar

Sisikians

Kasar Kasarns

Sedeng Grains

Biji campurans

Biji rupas

100% Luluskeun Anu Nyusul / Nyaring Jumlah Ieu

Henteu tiasa Ngalangkungan S maling / Nomer Ayak Ieu

Beurat%

Ayakan Teu Tiasa Lulus / Nyaring Nomer

Beurat %

Ayakan Teu Tiasa Lulus / Nyaring Nomer

Beurat %

Kuantitas pangageungna ngalirkeun nuturkeun ayakan3%

F12

7

10

18

12

48

12 14

70

16

F14

8

12

18

14

48

14 16

70

18

F16

10

14

18

16

48

16 18

72

20

F20

12

16

18

18

48

18 20

72

25

F22

14

18

18

20

48

20 25

72

30

F24

16

20

22

25

48

25 30

68

35

F30

18

25

22

30

48

30 35

68

40

F36

20

30

22

35

48

35 40

68

45

F40

25

35

28

40

43

40 45

68

50

F46

30

40

28

45

43

45 50

68

60

F54

35

45

28

50

43

50 60

68

70

F60

40

50

28

60

43

60 70

68

80

F70

45

60

23

70

42

70 80

66

100

F80

50

70

23

80

42

80 100

66

120

F90

60

80

18

100

42

100 120

66

140

F100

70

100

18

120

42

120 140

66

200

F120

80

120

18

140

42

140 170

66

230

F150

100

140

13

170 200

45

170 200 230

70

270

F180

120

170

13

200 230

45

200 230 270

70

270 10%

F220

140

200

13

230 270

45

230 270 325

70

325 10%

F12 - F220 Phisteris Index Parameter

Ukuran sisikian

Kapadetan Massal

g /m³

Eusi zat magnét %

Kabersihan

Bodas%

F12

0,0004

98.5

56.4

F14

0,0001

98.5

51.5

F16

0,0001

98.5

60.4

F20

1,78 - 1.85

0,0003

98.2

61.3

F22

0,0003

97.9

69.9

F24

1,78 - 1.85

0,0004

97.4

70.1

F30

1,77 - 1.82

0,0003

97.0

71.5

F36

1,74 - 1,81

0,0004

96.4

74.8

F40

1,73 - 1,80

0,0005

95.8

76.8

F46

1,71 - 1.83

0,0005

94.9

77.4

F54

1,68 - 1,78

0,0004

94.0

78.9

F60

1,67 - 1,77

0,0003

92.9

78.0

F70

1,59 - 1,72

0,0003

91.0

77.5

F80

1,57 - 1,72

0,0002

89.8

78.0

F90

0,0001

88.0

80.4

F100

1,57 - 1,68

0,0001

86.5

81.0

F120

1,57 - 1,64

0,0002

83.9

81.4

F150

1,53 -1,64

0,0002

80.8

78.8

F180

1,53 -1,64

0,0007

77.3

82.8

F220

0,0015

73.0

82.6

Catetan: Kapadetan ageung tiasa disaluyukeun numutkeun paménta konsumén.

F230 - Bubuk Mikro F1200 (nganalisa ukuran partikel tabung sédimén)

Ukuran sisikian

ds3  maks μm

Ukuran sisikian sedeng ds50 nilai μm

ds95  mnt μm

F230

77

55,7 ± 3.0

38

F240

68

47,5 ± 2.0

32

F280

60

39,9 ± 1.5

25

F320

52

32,8 ± 1.5

19

F360

46

26,7 ± 1.5

14

F400

39

21,4 ± 1.0

10

F500

34

17.1 ± 1.0

7

F600

30

13,7 ± 1.0

4.6

F800

26

11.0 ± 1.0

3.5

F1000

23

9,1 ± 0,8

2.4

F1200

20

7,6 ± 0,5

2,4 (80% 处)

PEFA PGhujan & M.icro Bubuk: Komposisi Kimia Sareng Standar Komposisi Ukuran Partikel

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Na2o%

Al2o3%

Sio2%

Fe2o3%

Objék magnét %

Biasa

0.3

99.4

0,1

0,05

0,001

Sodium Mikro

0,06

99.7

0,1

0,03

0,001

P12 - Komposisi Ukuran Partikel P220

Ukuran sisikian

 

Séréal Kasar

Séréal Kasar

Séréal Sedeng

Séréal Campuran

Séréal Rupa

100% lulus Saringan 1

Teu tiasa lulus Saringan 2

 

%

Teu tiasa lulus Saringan 3

Kumulatif 2 + 3%

Henteu tiasa lulus Saringan 4

Kumulatif 2 + 3 + 4 $

Teu tiasa lulus Saringan 5

 

Kumulatif 2 + 3 + 4 + 5%

Tiasa lulus Saringan 5

%

P12

6

8

1

10

14 ± 4

12

61 ± 9

14

92

14

8

P16

8

12

3

14

26 ± 6

16

75 ± 9

18

96

18

4

P20

12

16

7

18

42 ± 8

20

86 ± 6

25

96

25

4

P24

14

18

1

20

14 ± 4

25

61 ± 9

30

92

30

8

P30

16

20

1

25

14 ± 4

30

61 ± 9

35

92

35

8

P36

18

25

1

30

14 ± 4

35

61 ± 9

40

92

40

8

P40

25

35

7

40

42 ± 8

45

86 ± 6

50

96

50

4

P50

30

40

3

45

26 ± 6

50

75 ± 9

60

96

60

4

P60

35

45

1

5

14 ± 4

60

61 ± 9

70

92

70

8

P80

45

60

3

70

26 ± 6

80

75 ± 9

100

96

100

4

P100

50

70

1

80

14 ± 4

100

61 ± 9

120

92

120

8

P120

70

100

7

120

42 ± 8

140

86 ± 6

170

96

170

4

P150

80

120

3

140

26 ± 6

170

75 ± 9

200

96

200

4

P180

100

140

2

170

15 ± 5

200

62 ± 12

230

90

200

10

P220

120

170

2

200

15 ± 5

230

62 ± 12

270

90

270

10

P240 - P2500 Micro Powder (ukuran sédimén analisa ukuran partikel)

Ukuran sisikian

Ds0  maks μm

ds3  maks μm

Ukuran sisikian sedeng ds50 nilai μm

Ds95  mnt μm

P240

110

81.7

58,5 ± 2

44.5

P280

101

74.0

52,2 ± 2.0

39.2

P320

94

66.8

46,2 ± 1.5

34.2

P360

87

60.3

40,5 ± 1.5

29.6

P400

81

53.9

35,0 ± 1.5

25.2

P500

77

48.3

30,2 ± 1.5

21.5

P600

72

43.0

25,8 ± 1.0

18.0

P800

67

38.1

21,8 ± 1.0

15.1

P1000

63

33.7

18,3 ± 1.0

12.4

P1200

58

29.7

15,3 ± 1.0

10.2

P1500

58

25.8

12,6 ± 1.0

8.3

P2000

58

22.4

10,3 ± 0,8

6.7

P2500

58

19.3

8,4 ± 0,5

5.4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami