head_banner

WFA pikeun Refractories

WFA pikeun Refractories

Alumina sekar bodas mangrupikeun bahan baku réfraktor kelas tinggi, didamel tina bubuk alumina industri anu saé saatos dilebur dina suhu luhur di luhur 2200 ℃ dina tungku tilas listrik teras didinginkan. Fase kristal utama na nyaéta α-Al2O3, sareng warnana bodas.

Mangrupikeun bahan baku utami pikeun produksi réfraktor anu teu dibentuk sareng bentuk tingkat tinggi, éta seueur dianggo dina sagala rupa industri.

Fitur

1. réfraksi tinggi

2.Gang tahan résistansi sareng tahan korosi

3. Suhu beban tinggi nalika ngadamel produk

4. Ngaronjatkeun stabilitas volume sareng tahan shock shock termal tina bahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

ap (1)
ap (6)

1. bubuk corundum bodas seueur dianggo dina waja, semén, keramik, minyak bumi sareng industri sanés.

2. Éta mangrupikeun bahan baku anu idéal pikeun nyiptakeun tuang skala ageung, castled beusi sedeng sareng kelas tinggi, bahan gunning, preforms sareng bahan réfractory anu henteu dibentuk.

3. Éta ogé bahan baku utami pikeun sababaraha produk corundum sapertos bata corundum, corundum sareng mullite corundum saggers, colokan poros corundum pikeun nyaring, bedil semprot integral sareng nozés komposit, sareng bahan pelapis tungku industri suhu luhur.

Grit sareng bubuk halus

0-0.1mm 0-0.2mm 0-0.5mm 0-1mm 0.5-1mm 1-3mm 3-5mm 5-8mm, 5-10mm, 10-25mm, 100mesh 200mesh 325mesh ...

Spesifikasina sanés sayogi nalika dipénta. Natrium rendah, mikro natrium WFA duanana sayogi.

Kauntungan produk

1. Natrium rendah sareng natrium mikro WFA tiasa disayogikeun. Na2O tiasa ganda 0.

2. Kapadetan ageung leres-leres tiasa ngahontal 3,6 g / cm3, anu tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa bahan réfraksi kelas tinggi.

3. YUFA nyéépkeun 24 jam henteu lirén lebur WFA kalayan diaméter 6.5m kanggo ngudag kualitas kelas tinggi sareng stabil.

4. Rupa-rupa spésifikasi tiasa didukung.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Grit> 0,1mm

Nilai Khas

Bubuk Rupa

0,1mm

Nilai Khas

Al2O3%

99.2

99.5

99

99.3

SiO2%

0,1

0,03

0,15

0,08

Fe2O3%

0,1

0,03

0,1

0,06

K2O + Na2O%

0,35

0,25

0.4

0.3

Porositas Tétéla %

8

6

Densitas Bulk Umum g / cm3

3.6

3,65

Kapadetan Bulk Tinggi g / cm3

3,68

3.72

Densitas leres g / cm3

3.9

3.93

3.9

3.93

 Komposisi Kimia Sodium Rendah, Micro Sodium Bodas Fdipaké Alumina

Komposisi Kimia

Lemah Sodium

Sodium Mikro

Guarantee Value

Nilai Khas

Guarantee Value

Nilai Khas

Na2O%

0,15

0,08

0,08

0,02

Al2O3 %

99.4

99.7

99.6

99.8

SiO2 %

0,1

0,05

0,1

0,05

Fe2O3 %

0,05

0,02

0,05

0,02

Standar Komposisi Ukuran Partikel

Skaresahan

Kasar Ghujan

Biji Dasar

Biji rupa

Ukuran bolong

mm

Perséntase Massa Of Oversize

 %

Persén Massa

% 

Ukuran bolongmm

Perséntase Massa Ngartos 

%

25 ~ 15

20

8

83

115

9

15 ~ 10

15

110

8 ~ 5

8

5

5 ~ 3

5

3

3 ~ 1

3

1

1 ~ 0

1

0,075

10

1 ~ 0,5

0,5

9

1 ~ 0.3

0.3

0,5 ~ 0

0,5

67

0,075

25

0.3 ~ 0

0.3

82

0,045

10

0,2 ~ 0

0,2

77

15

0,088 ~ 0

0,09

10

90

 

0,074 ~ 0

0,075

 

 

0,044 ~ 0

0,045

   

Catetan: Rupa-rupa bagian keusik sareng bubuk halus tiasa diolah numutkeun kabutuhan pelanggan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami