head_banner

Bodas Ngahiji Alumina

  • WFA for Refractories

    WFA pikeun Refractories

    Alumina sekar bodas mangrupikeun bahan baku réfraktor kelas tinggi, didamel tina bubuk alumina industri anu saé saatos dilebur dina suhu luhur di luhur 2200 ℃ dina tungku tilas listrik teras didinginkan. Fase kristal utama na nyaéta α-Al2O3, sareng warnana bodas.

    Mangrupikeun bahan baku utami pikeun produksi réfraktor anu teu dibentuk sareng bentuk tingkat tinggi, éta seueur dianggo dina sagala rupa industri.

    Fitur

    1. réfraksi tinggi

    2.Gang tahan résistansi sareng tahan korosi

    3. Suhu beban tinggi nalika ngadamel produk

    4. Ngaronjatkeun stabilitas volume sareng tahan shock shock termal tina bahan.

  • WFA for Abrasives

    WFA pikeun Abrasives

    Alumina sekar bodas mangrupikeun bahan baku abrasif kelas tinggi, didamel tina bubuk alumina industri anu saé saatos dilebur dina suhu luhur di luhur 2200 ℃ dina tungku tilas listrik teras didinginkan. Fase kristal utama na nyaéta α-Al2O3, sareng warnana bodas.

    Salaku bahan baku penting dina industri anu kasar, bubuk alumina oksida bodas gaduh ciri unik sareng kagunaan anu euyeub

    Fitur

    1. Henteu mangaruhan warna bagian olahan

    2. Saatos keusik, permukaan bodas sareng tanpa kokotor, teu kedah diberesihan rumit;

    3. Jumlah Fe2O3 leutik pisan

    4. Laju ngolah gancang sareng ningkatkeun kualitasna.

    5. Léngkah pickling pikeun miceun kokotor.